Je kind inschrijven voor een speelweek

Hoe inschrijven

De inschrijving verloopt online door het invullen van dit formulier.

Kan je niet online inschrijven? Stuur ons dan een mail naar hajar@jeugdenmuziekbrussel.be met vermelding van de naam van je kind en de leeftijd. Wij geven je nadien een afspraak om fysiek langs te komen en de inschrijving te vervolledigen. Als je niet kan mailen, kan je ook bellen op het nummer 02 533 39 11.

We bevestigen je inschrijving per mail, waarna we je zullen uitnodigen om te betalen via overschrijving. De inschrijving is pas finaal wanneer we de betaling hebben ontvangen.

Wanneer een activiteit volzet is, plaatsen we je inschrijving op een wachtlijst. We contacteren je dan wanneer een plaats vrijkomt en bezorgen je een verzoek tot betaling.

Prijzen en korting

Het basistarief wordt steeds vermeld bij elke activiteit.

Er bestaat een korting voor houders van de ‘Paspartoe aan Kansentarief’. Dit is een gratis spaar- en voordelenpas voor inwoners van Brussel met een beperkt inkomen. Hiermee krijg je korting op het Brusselse vrijetijdsaanbod, onder andere dat van Jeugd en Muziek Brussel.

Meer informatie hierover vind je terug op www.paspartoebrussel.be

COVID-19

Neemt je kind deel aan onze speelweek? Dan nodigen we je uit deze noodprocedure bij het vermoeden van een besmetting met COVID-19 grondig door te nemen. Contacteer ons zeker bij vragen of onduidelijkheden.

We doen er alles aan opdat onze activiteiten doorgaan conform de bestaande protocollen en veiligheidsmaatregelen. De meest recente informatie over het coronavirus is te vinden op:

info-coronavirus.be/nl

Privacy

Uw gegevens en de gegevens van uw kind worden enkel gebruikt voor praktische doeleinden die zijn gelinkt aan het uitrollen van de activiteit waarvoor u zich inschreef.

Door uw kind in te schrijven voor een activiteit van Jeugd en Muziek Brussel, of een activiteit die we organiseren met één van onze partners, verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring zoals hier te raadplegen.

Laden…