Hoe inschrijven

De inschrijving verloopt online door het invullen van dit formulier.

Je ontvangt nadien van ons een bevestiging per mail waarin we je zullen uitnodigen om te betalen via overschrijving. Je inschrijving is dus pas finaal wanneer we de betaling hebben ontvangen binnen de 14 kalenderdagen na jouw ontvangst van onze bevestigingsemail. Het terugsturen van een ingevulde en getekende medische fiche is eveneens een verplichting om te kunnen deelnemen.

We behouden ons het recht voor je inschrijving te annuleren indien we de betaling en de medische fiche niet binnen de 14 kalenderdagen hebben ontvangen.

Kan je niet online inschrijven? Stuur ons dan een mail naar hajar@jeugdenmuziekbrussel.be met vermelding van de naam van je kind en de leeftijd. Wij geven je nadien een afspraak om fysiek langs te komen en de inschrijving te vervolledigen. Als je niet kan mailen, kan je ook bellen naar 02 533 39 11.

Wanneer een activiteit volzet is, plaatsen we je inschrijving op een wachtlijst. We contacteren je dan wanneer een plaats vrijkomt en bezorgen je een verzoek tot betaling.

 

Prijzen en korting

Tarieven

Het basistarief wordt steeds vermeld bij elke activiteit.

Er bestaat een korting voor houders van de ‘Paspartoe aan Kansentarief‘. Dit is een gratis spaar- en voordelenpas voor inwoners van Brussel met een beperkt inkomen. Hiermee krijg je korting op het Brusselse vrijetijdsaanbod, onder andere dat van Jeugd en Muziek Brussel.

Meer informatie hierover vind je terug op www.paspartoebrussel.be

Als je ziekenfonds een tegemoetkoming doet voor jeugdactiviteiten, vraag je bij hen een formulier aan en laat je dit door de betrokken dienst invullen. Laat ook zeker de termijn bepalen: binnen de 3 maand na start van de activiteit.

Fiscaal attest

We bezorgen je automatisch een fiscaal attest voor elk kind dat geldig ingeschreven werd. Je krijgt dit attest in het voorjaar dat volgt op het jaar waarin je kind deelnam aan onze activiteit.

Kosten voor opvang voor kinderen tot 12 jaar kan je inbrengen in je belastingen.

Annuleringsvoorwaarden

Eens de inschrijving door ons werd bevestigd en de betaling werd ontvangen kan deze niet meer kosteloos worden geannuleerd.

Enkel in het geval van overmachtssituaties zullen we een volledige terugbetaling doen van het betaalde inschrijvingsgeld.

Voor vragen of meer informatie kan je mailen naar hajar@jeugdenmuziekbrussel.be

COVID-19

Neemt je kind deel aan onze speelweek? Dan nodigen we je uit deze noodprocedure bij het vermoeden van een besmetting met COVID-19 grondig door te nemen. Contacteer ons zeker bij vragen of onduidelijkheden.

We doen er alles aan opdat onze activiteiten doorgaan conform de bestaande protocollen en veiligheidsmaatregelen. De meest recente informatie over het coronavirus is te vinden op:

info-coronavirus.be/nl

Privacy

Jouw gegevens en de gegevens van je kind worden enkel gebruikt voor praktische doeleinden die zijn gelinkt aan het uitrollen van de activiteit waarvoor je je inschreef.

Door je kind in te schrijven voor een activiteit van Jeugd en Muziek Brussel, of een activiteit die we organiseren met één van onze partners, verklaar je je akkoord met onze privacyverklaring zoals hier te raadplegen.

Laden…