Imagine Belgium

Imagine is een wereldwijd muziekproject van JM International. Een all styles muziekwedstrijd voor jonge muzikanten (13-21 jaar), die reeds plaatsvindt in 9 verschillende landen. Zowel solo artiesten als bands zijn welkom!

De finalisten van Imagine Belgium 2024 zijn bekend!

Maak kennis met de finalisten van Imagine Belgium 2024!

Met veel trots stellen we jullie voor aan de finalisten van Iamgine Belgium 2024: ZIMA, The Owls and Orcas, Pear Tree, Gloomy, Flxwride, Jos, Mondo Trio en Mellecrack. Een dikke proficiat aan deze jonge talenten! Er staat hen een dag vol inspirerende workshops en coaching te wachten op zaterdag 20 april, gevolgd door een spetterend live optreden in Flagey voor een professionele jury op zondag 21 april.

Wil je erbij zijn tijdens de finale? Registreer je gratis via deze link en beleef samen met ons een onvergetelijke muzikale ervaring! 🎶

Volg Imagine Belgium op Facebook en Instagram voor meer updates over de finalisten!

 

Schrijf je nu in voor Imagine 2024!

Imagine geeft jongeren een podium om hun talenten aan de wereld te tonen en biedt ook coaching en training door experts uit de muziekindustrie. Deelnemers ontmoeten er andere jonge muzikanten met diverse achtergronden en bouwen vriendschappen en professionele contacten op die hun muzikale carrière een boost kunnen geven.

Inschrijven voor de selecties van Imagine Belgium 2024kan tot en met 18 februari 2024. Enkel jongeren die wonen in België kunnen deelnemen. Een jury selecteert de 8 beste kandidaten voor de finale op basis van de volgende criteria: muzikale kwaliteit, originaliteit en podiumprestaties.

De Belgische nationale finale vindt plaats in het weekend van 20 en 21 april 2024 in Flagey, Brussel. Op zaterdag 20 april krijgen de finalisten een dag vol workshops en coaching. Op zondag 21 april vindt de finale plaats voor een live publiek in Flagey. De Belgische winnaar wint een geldprijs en krijgt de kans om in het najaar van 2024 deel te nemen aan de internationale Imagine finale. Naast de hoofdprijs zijn er nog andere prijzen te winnen zoals een optreden tijdens de Imagine Nederland finale in Maastricht en de Imagine Frankrijk finale in Parijs! Sinds de start in 2009 zetten al verschillende Belgische artiesten hun eerste passen op een podium dankzij Imagine waaronder Compact Disk Dummies, Green Moon, Milo Meskens, Geppetto & the Whales en Brakwater.

Imagine Belgium 2024 wordt georganiseerd door Jeugd en Muziek Brusselen de Fédération des Jeunesses Musicales Wallonie-Bruxelles.

Algemene voorwaarden

Schrijf je nu in voor Imagine 2024!

Laden…