Inschrijven vorming

Hoe inschrijven

Inschrijven voor het vormingsaanbod van Jeugd en Muziek Brussel gebeurt steeds schriftelijk door het versturen van een email naar vorming@jeugdenmuziekbrussel.be.

De artistiek-educatief verantwoordelijke Carola Orye staat steeds klaar om je hiermee verder te helpen (tel. 0497/50 18 97 – carola.orye@jeugdenmuziekbrussel.be).

Om de goede opvolging van de inschrijving te vergemakkelijken stellen wij een formulier ter beschikking dat zo volledig en duidelijke mogelijk zou moeten worden ingevuld.

Na verwerking van uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsbrief met de nodige praktische informatie en om tot betaling over te gaan. Controleer steeds of onze gegevens overeenstemmen met de uwe.

Ga naar het vormingsaanbod.

Prijzen

De prijs voor deelname aan ons vormingsaanbod is 10 euro per deelnemer tenzij anders vermeld.

Annuleringsvoorwaarden

Indien u niet aanwezig kan zijn op een vorming, laat dit ons dan zo snel mogelijk weten en doe dit ook steeds schriftelijk. Om te vermijden dat men inschrijft maar uiteindelijk niet komt opdagen, is de afspraak dat zonder geldige verwittiging er een administratieve annuleringskost wordt aangerekend van 15 euro.

Privacy

Uw gegevens en de gegevens van uw organisatie worden enkel gebruikt voor praktische doeleinden die zijn gelinkt aan het uitrollen van de activiteit waarvoor u zich inschreef. Door uw organisatie in te schrijven voor een activiteit van Jeugd en Muziek Brussel, of een activiteit die we organiseren met één van onze partners, verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring zoals hier te raadplegen.

Laden…